Seo Uyumlu En İyi Ücretsiz Blogger Temaları

Blog sitemizi önceki yazılarımızda nasıl açacağımızı öğrenmiştik. Bu yazımızda ise blogumuza güzel bir tema yükleyerek blogumuza güzel bir görünüm kazandıracağız.  Güzel görünümlü profesyonel bir site için güzel bir tema önemlidir. Aynı zamanda temanız sitenizin kalitesini yansıtmaktadır. Şimdi Seo uyumlu, sitemize profesyonel bir görünüm kazandıracak temalara birlikte göz atalım.

Seo Uyumlu En İyi Ücretsiz Blogger Temaları

1- Sora Fast Loading Teması

Sora fast loading teması birçok kategoride kullanabileceğiniz seo uyumlu ücretsiz profesyonel bir blogger temasıdır. Teknoloji, magazin, haber ve benzeri alanlarda blog sitesi açtıysanız bu tema sizi diğer blog siteleri arasında üst sıralara taşıyacaktır. Düzenli ve kaliteli bir blog görünümü sunan temayı denemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Temanın demosunu ücretsiz bir şekilde indirebilir, dilerseniz de belli ücret karşılığında temayı tamamen satın alabilirsiniz.

Temayı indir: https://gooyaabitemplates.com/sora-fast-loading-blogger-template/

2-  Xmag Blogger Teması  

Xmag blogger teması teknoloji ile ilgili blog sitesi açmak isteyenler için en iyi tercihlerden bir tanesi olabiliyor. Telefonlar, bilgisayarlar hakkında açacağınız blog sayfasında kullanabileceğiniz en iyi temalardan bir tanesidir. Kullanıcıların dikkatini çeken bir görünüme sahip. Bu tema sayesinde blogunuzda teknoloji ile ilgili haberleri daha çok kişinin okuyacağını düşünüyorum.

Temayı İndir:https://gooyaabitemplates.com/xmag-blogger-template/


3- TechWise Blogger Teması

Techwise blog teması teknoloji haberleri sunan blog yayıncıları için en iyi seçenekler arasındadır. Haberlerin oldukça göze çarptığı ve şık bir görünüme sahip temada teknoloji haberleri yayınlayarak sitenizi bu alanda üst sıralara çıkarabilirsiniz. Seo uyumlu, şık tasarımlı, profesyonel görünümü olan temayı ücretsiz indirerek kullanmanızı tavsiye ediyorum. Özellikle de teknoloji haberleri yayımlayan blog yazarlarının temayı denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Temayı İndir:https://gooyaabitemplates.com/techwise-blogger-template/

4- Beauty Press Blogger Teması

Beauty teması kadınların ilgisini çekebilecek bir tema konumunda eğer kadınlar hakkında veya magazin hakkında blog sitesi açmak isteyenler için en iyi tema alternatifi diyebilirim. Seo uyumlu temayı ücretsiz bir şekilde indirerek temanıza uygulayabilirsiniz. Kişisel blog sitelerine en uygun temalardandır. Sadece kadınlar veya magazin konusunda değil ilgi çekici içerikleriniz için de bu temayı kullanabilirsiniz.

Temayı İndir:https://gooyaabitemplates.com/beauty-press-blogger-template/

5- Lily Fashion Teması

Lily fashion blogger teması ücretsiz indirebileceğiniz moda temasıdır. Moda ile alakalı bir blog siteniz varsa bu tema ile daha çok okuyucuya ulaşabileceğinizi düşünüyorum. Kadınların moda konusunda zaaflarını herkes bilir. Kadınlar magazin, moda sayfalarına daha çok girdiğini unutmayalım. Güzel bir moda sitesi açmak istiyor ve daha çok moda meraklısına ulaşmak istiyorsanız. Temayı deneyebilirsiniz. Seo uyumlu en iyi temalar arasındadır.

Temayı İndir:https://gooyaabitemplates.com/beauty-press-blogger-template/

Not: Bu temaları paylaşmak için gooyaabitemplates.com sitesinden yararlandım. İndirmek istediğiniz temanın linkine tıklayarak gooyaabiteplates.com sitesinden indirebilirsiniz. Siteye girerek daha fazla ücretsiz blogger temasına ulaşarak inceleyebilirsiniz.

Bu yazımda sizlere beğendiğim ve araştırdığım blogger temalarını sizlerle paylaşmak istedim. Yeni blog sitesi açmak isteyenlere yardımcı olmak tek amacımdı. Bu sebeplede blogsiterehberi.blogspot.com sitesini kurdum. Wordpress için de  bu tür yazılar gelecektir. Eksiklerimi, hatalarımı belirtmek istediğiniz her şeyi yorumlara yazabilirsiniz. Takipte kalın👈

1 comments:


EmoticonEmoticon